Căutare Maşini

Marca

Model

Pret intre
si

An fabricatie intre
si

Kilometri parcursi intre
si

Carburant

Ordonare dupa

CautaVesti bune de la Fiat - Noua oferta Fiat 50

15 iulie 2009

Luand in considerare noua situatie economica si dificultatile financiare existente, AutoItalia Group si Impuls Leasing pun la dispozitia tuturor celor ce doresc sa isi achizitioneze un autoturism un nou program de finantare care ofera in premiera cumparatorului posibilitatea de a-si achita masina in anul 2011, dupa o perioada de gratie record de 18 luni.

Conform acestei noi oferte, clientii vor achita la livrarea masinii un avans initial de 50% si un comision de leasing de 4%, pentru ca, ulterior, in anii 2009 si 2010, sa nu mai aiba nici o rata de platit.

Astfel, pentru o perioada de un si jumatate, indiferent de fluctuatiile veniturilor sale, clientul este scutit de obligativitatea ratelor si are timpul si libertatea de a decide asupra modalitatii finale de achitare.

Un alt avantaj al ofertei Fiat 50 este si ca, in momentul achitarii restului de plata, in 2011, poate fi aleasa fie optiunea de a plati integral suma ramasa (50%), fie esalonarea acesteia pe o durata de 2 ani de zile.

Oferta poate fi accesata de toate persoanele fizice, indiferent de venituri, si este valabila pana la sfarsitul lunii august in intreaga retea de concesionari.


In acest program sunt incluse toate cele 10 modele Fiat, ceea ce face ca o suma initiala minima de plata pentru un autoturism prin oferta Fiat 50 sa coboare, spre exemplu, la 3500 de Euro (pentru un Fiat Panda).Sursa: Stiri-Auto.ro


Stiri din aceiasi data

15 iulie 2009Alte stiri auto